Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Maxepil szőrnövekedést gátló krém

Szeretnél megszabadulni a gyakori szőrtelenítés kényszerétől és a velejáró kellemetlenségektől?

Tartósan selymes bőrre vágysz?

Nincs szükséged költséges és kockázatos gépi kezelésekre, van árban elérhető és természetes megoldás!

A MAXEPIL szőrnövekedés gátló krém klinikailag igazolt hatású növényi hatóanyagok kombinációja, melyek egymásra épülve gátolják a szőrtüszők működését, nagy mértékben lelassítva a szőrszálak növekedését. A krém rendszeres használatával a szőrhagymák egyre gyengébbek lesznek, az új szőrszálak pedig egyre lassabban nőnek ki és egyre vékonyabbá és halványabbá válnak. Ennek eredményeként az epilálás egyre kevésbé lesz fájdalmas, a szőrtelenítések között eltelt idő pedig lényegesen hosszabb lesz, a korábbiakhoz képest akár négy hónapos eltolódást mutatva. A krém ezen felül olyan növényi összetevőket tartalmaz, melyek hatékonyan megszüntetik az epilálás, gyantázás után fellépő bőrirritációt és meggátolják az új szőrszálak benövését.

Rendezés:

Maxepil szőrnövekedést gátló krém (100ml)

A Maxepil szőrnövekedést gátló és bőrápoló krém igazolt hatású növényi hatóanyagok kombinációja, melyek egymásra épülve gátolják a szőrtüszők működését, több hónappal meghosszabbítva a szükséges szőrtelenítések közötti időt.

A Maxepil krém ott is hatásos, ahol a villanófényes vagy lézeres kezelés nem alkalmazható: például tetovált területeken, vagy ahol nincs meg a kellő kontraszt a szőrszálak és a bőr színe között.  

A MAXEPIL gyógyhatású növényi összetevői révén nyugtatja, ápolja és hidratálja bőröd. Használata a lézeres vagy villanófényes kezelés mellett is javasolt a biztos eredmény érdekében, valamint az esetlegesen előforduló bőrpír és irritáció megszüntetése végett.

Maxepil - Ajándék a természettől

Ajándék a természettől

A Maxepil krém növényi hatóanyagokkal készül, csak természetes összetevőket használunk benne.
Nem bántja a bőröd, sőt megszünteti a gyantázás, epilálás miatt fellépő bőrirritációt.


Maxepil - Hosszantartó hatás

Hosszantartó hatás

Az eredmény már a második héten látható és egyre tartosabbá és látványosabbá válik.
Ott is hatásos ahol a lézeres eljárás nem hoz kellő eredményt. (pl. világos szörzetnél)


Maxepil - Egyedülálló formula

Egyedülálló formula

A krém rendszeres használatával a szőrhagymák egyre gyengébbek lesznek, az új szőrszálak pedig egyre lassabban nőnek ki és egyre vékonyabbá és halványabbá válnak. Akár teljesen le is állíthatja a szőrtüszők működését.