Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Maxepil szőrnövekedést gátló krém (100ml)

5.490 Ft 4.941 Ft (3.891 Ft + ÁFA)
549 Ft
kiszerelés
100ml
Méretquestion_mark
M
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Menny.:db

A Maxepil szőrnövekedést gátló és bőrápoló krém igazolt hatású növényi hatóanyagok kombinációja, melyek egymásra épülve gátolják a szőrtüszők működését, több hónappal meghosszabbítva a szükséges szőrtelenítések közötti időt.

A Maxepil krém ott is hatásos, ahol a villanófényes vagy lézeres kezelés nem alkalmazható: például tetovált területeken, vagy ahol nincs meg a kellő kontraszt a szőrszálak és a bőr színe között.  

Cikkszám: MAX-102-1
Elérhetőség: Raktáron
1
Gyártó:

Leírás

A Maxepil egy természetes szőrtelenítés utáni, szőrnövekedést gátló, bőrnyugtató és bőrtápláló krém. Közvetlenül a szőrtelenítés után alkalmazva megszünteti a bőrirritációt, szőrtüszőgyulladást, és kiválóan hidratál. A krém két klinikailag bizonyított szőrnövekedést lassító növényi hatóanyagot tartalmaz, melyek gátolják a sejtosztódást a szőrtüszőkben, lelassítva ezzel a szőrszálak növekedését és elgyengítve a gyökereket. Előírás szerinti használattal a Maxepil krém akár 4 hónapra is kinyújthatja a két szőrtelenítés közötti időt, piheszerűvé változtatva a szőrszálakat, a gyökereket pedig oly mértékben legyengíti, hogy azok epilálással vagy gyantázással történő eltávolítása alig okoz fájdalmat. A krém egyéb bőrtápláló összetevőinek köszönhetően a Maxepil rendszeres használata látványosan egészségesebb, hidratáltabb bőrt eredményez.

A 100ml-es kiszerelés elegendő az arc, hónaljak és bikinivonal eredményes kezelésére.

Demo videó

Gyakori kérdések

Hogyan gátolja meg a Maxepil krém a szőrszálak növekedését?
Ennek megértéséhez ismerni kell a szőrnövekedés mechanizmusát. A szőrszálak növekedése 3 fázisú:
1- Anagén (növekedési) fázis: a szőrszál növekedése az irhában lévő szőrtüszőben történik, az előző szőrszál mátrixának maradványából. A szőrtüsző és a szőrszál kapcsolata ebben a fázisban folyamatos.
2- Katogén (átmeneti) fázis: a sejtosztódás és ezáltal a szőrnövekedés lelassul, majd megáll. A szőrtüsző fokozatosan összezsugorodik, ezáltal gyengül a kapcsolata a szőrszállal. A mátrix sejtek nagy része leválik a papilláról és a hajszállal együtt felfelé vándorol.
3- Telogén (nyugalmi) fázis: a szőrtüsző nyugvó állapotban marad, majd elszarusodik, aztán eléri a bőrfelszínt.

A Maxepil krémben lévő Dihydromyricetin (az amerikai viaszbokor koncentrált kivonata) gátolja a szőrtüszők növekedését az anagén fázisban. Ennek következtében csökken a szőrszálak mennyisége és a kinőtt szőrszálak minősége. Egy másik növényi eredetű hatóanyag, a Chelidonine (mely a vérehulló fecskefű speciális kivonata) pedig gátolja a sejtosztódást a hajhagymákban, finomítja a szőrzet átmérőjét, ezáltal lassítja növekedését. E két növényi kivonat együttes hatásának köszönhetően a Maxepil rendszeres használóinak csak 3-4 hónaponként kell szőrteleníteniük, a krémben lévő egyéb bőrtápláló hatóanyag pedig gondoskodik arról, hogy a bőrük mindenkor finom, selymes tapintású legyen. 


Hogyan kell használni a krémet?
Epilálás vagy gyantázás után dörzsöld be a kezelendő felületbe naponta kétszer, két hétig. Ez egy kezelési ciklust jelent. A krém hatása már az első kezelési ciklus után meglátszik: az új szőrszálak a korábbihoz képest 1-2 hetes késéssel nőnek ki, észrevehetően vékonyabban, halványabb színárnyalattal. További 2-4 kezelési ciklus után a szőrnövekedés olyan mértékben lelassul, hogy az szinte teljesen leáll és csak több hónap elteltével lesz szükség szőrtelenítésre.


Mennyi idő alatt fejti ki a hatását a krém? Bármelyik testrészen alkalmazható?
A Maxepil krém a test bámely részén, az érzékenyebb területeken is biztonságosan és eredményesen alkalmazható. Természetes bőrnyugtató összetevőinek köszönhetően a Maxepil rendkívül gyorsan megszünteti a bőrirritációt, szőrtüszőgyulladást a kezelt területeken.

Ami a szőrnövekedést gátló hatást illeti, az fokozatosan történik, szőrtelenítésről szőrtelenítésre, egyre vékonyabbá, halványabbá téve a szőrszálakat, egyre gyengébbé a gyökereiket, és egyre hosszabbra növelve a szükséges szőrtelenítések közötti időt, amíg eléri az optimális 3-4 hónapos periódust két epilálás között.

Ennek várható ideje viszont függ az alkalmazott szőrtelenítési módszertől és az egyéni genetikai adottságoktól. Borotválás vagy szőrtelenítő krém alkalmazása mellett a hatás lassabb, mivel a hatóanyagok kisebb mennyiségben juthatnak úgy be a szőrtüszőkbe, ahol blokkolni tudnák a szőrnövekedést segítő enzimek működését, illetve gátolhatnák a sejtosztódást a hagymákban. Ezért ajánlott egy idő után az epilálásra vagy gyantázásra való átállás, amikor a szőrszálak úgy elvékonyodtak és a gyökerek már olyan mértékben legyengültek, hogy azok kitépése már nem okoz különösebb kellemetlenséget.

Átlagosan két szőrtelenítésre van szükség ahhoz, hogy a szokásos szőrtelenítések közötti idő a másfélszeresére növekedjen. Tehát akinek például négynaponként kell borotválnia a lábát, a krém napi alkalmazása mellett azt fogja tapasztalni, hogy harmadszor már kb. egy hét után kell borotválnia, negyedszer pedig 7-10 nap múlva, stb. Epilálás/gyantázás esetén pedig, ha 3 hetenként kell normálisan epilálni, a Maxepil használata mellett a következő epilálásra kb. egy hónap múlva lesz szükség, az azt követőre pedig 5-6 hétre. Általában 4-5 epilálás/gyantázás után már elérhető a negyedévenkénti esedékesség, és akkor már piheszerű szőrszálakról beszélünk.

 

Mik azok a növényi hatóanyagok a krémben, amelyek meggátolják a szőrnövekedést, és hogyan fejtik ki hatásukat?
A Maxepil krémben többféle növényi hatóanyag található, amelyeknek köszönhető a készítmény szőrnövekedést gátló, bőrnyugtató és bőrápoló, hidratáló hatása. Ezek között két olyan hatóanyag található, amely a szőrnövekedés gátlásáért felel:

1. CHELIDONINE:
Egy tisztított növényi molekula, a vérehulló fecskefű speciális kivonata. A Chelidonine gátolja a sejtosztódást a hajhagymákban, finomítja a szőrzet átmérőjét, ezáltal lassítja a növekedését. Gyulladáscsökkentő (szabályozza a gyulladáskeltő mediátorok mennyiségét), a szőrtelenítés után azonnali bőrnyugtató funkciót lát el.
A Chelidonine szőrnövekedés mennyiségére és minőségére, a bőr simaságára és puhaságára valamint gyulladáscsökkentő tulajdonságára gyakorolt hatását klinikai tesztek igazolják.

A Maxepil krémben használt Chelidonine-t az 53 éves, párizsi székhelyű, Sederma nevű nagyvállalat Kelisoft néven szabadalmaztatta. Klinikai vizsgálatok szerint, a Kelisoft-al kezelt egyéneknél 1 hét elteltével közel 90%-al lassult le a szőrnövekedés (a cég hivatalos tájékoztatója
kelisoft.pdf ).

2. DIHYDROMYRICETIN:
A Myrica Cerifera L (a mirtuszfélék családjába tartozó amerikai viaszbokor) leveleinek és virágainak speciális, koncentrált kivonata.
Klinikai tesztek igazolják a dihydromyricetin gátló hatását a szőrzet mátrix sejtjeinek IGF-1-receptor-tirozin-kináz aktivitására. Ez a hatás megakadályozza, illetve gátolja a folliculus növekedését az anagén fázisban. Ennek következtében csökken a szőrszálak mennyisége és a kinőtt szőrszálak minősége, végül – előírás szerinti használattal – szükségtelenné válhat a szőrtelenítés művelete a nem kívánt helyen.

A Maxepil krémben használt Dihydromyricetin-t a 37 éves, 88 országban jelen lévő, Vital Group nevű nagyvállalat Telocapil néven szabadalmaztatta. Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a Telocapil-lel kezelt egyéneknél közel 60%-al csökkent a szőr mennyisége (hivatalos tájékoztató:
 telocapil.pdf).

A Maxepil krém jelenleg az egyetlen olyan szőrnövekedés gátló krém a piacon, amely két, egymás hatását megerősítő hatóanyagot is tartalmaz az optimális hatás eléréséhez.

Az itt leírt két hatóanyagon kívül további 8 olyan növényi összetevő található a krémben, amely a krém bőrnyugtató, bőrápoló és hidratáló hatásáért felel. Ezeket egy különálló posztban ismertetjük, mely itt érhető el:
 www.bit.ly/MaxepilOsszetevok

Biztonságosan használható-e a Maxepil krém a terhesség és szoptatás ideje alatt?
Szeretnénk megnyugtatni minden terhes és szoptató kismamát, hogy a Maxepil hatóanyagainak gyártóitól származó leírások egyike sem tartalmaz a terhesség és szoptatás idejére vonatkozó figyelmeztetést, továbbá a krém lokálisan fejti ki a hatását, összetevői nem kerülnek be a véráramba, tehát biztonságosan használható, sőt, a bőrápoló és hidratáló hatása miatt kifejezetten ajánlott.

 

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2019. 07. 24.
Nekem nagyon bejött, már az első használat után kb. másfélszeresére tolódik ki a két gyantázás közt eltelt idő. Nem vettem észre semmi allergiás reakciót, nem zsíros, jól felszívódik.