Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LELKI EGYENSÚLY

Érezd magad jobban a bőrödben! - Ez a Maxi Well mottója. Fontos a szépség, fontos az egészség, de lelki egyensúly nélkül aligha fogjuk magunkat jól érezni a bőrünkben. Ezért a portálunkon online lelki tanácsadási és életvezetési konzultációs szolgáltatás is elérhető.

Az alábbiakban megismerheted pszichológus, lelki tanácsadó és coach partnereinket. Ha szeretnél felkerülni közéjük, várjuk jelentkezésedet az info@maxi-well.hu címen, vagy a Kapcsolat oldalon. 

Rendezés:

Szabó Eszter pszichológus

Segíteni annak lehet, aki hagyja és akarja!

A mai világban az egyik jellemző hozzáállás, hogy “mindenki törődjön csak a saját dolgával”. Ennek megfelelően az emberi kapcsolatok folyamatosan erodálódnak. Egyre kevesebb olyan ember van körülöttünk, akinek nyugodtan ki merjük önteni a szívünket, akinek a véleményére kíváncsiak vagyunk, akitől merünk tanácsot, segítséget kérni. Ezzel párhuzamosan a segítség elfogadása is egyre nehezebbé válik, hiszen akkor vagy “eredményes ember”, ha mindent meg tudsz oldani egyedül. Ez azonban egy hatalmas nagy tévedés. Az ember alapvetően társas lény. Kapcsolatokban, azok által létezünk.